Feature image

Utsolgt (!) Basisball med Silje på Fløyen

Mai 26
17:00 - 18:00

Treningsøkt med utsikt over Bergen by!

Hva er vel bedre enn å trene inne – jo trene ute med utsikt over verdens vakreste by vel!

Vi ønsker å skape bevegelsesglede på Bergens tak, og sammen med selveste basisball-grunderen Silje Blindheim, kjører vi en herlig økt på Fløyen. 
 

Hva er basisball? 

En treningsøkt med basisball gir deg komplett treningseffekt. Du bruker en medisinball i økten og jobber med mange ulike basisøvelser for hele kroppen. Dette er funksjonell og effektiv trening på sitt beste. Silje tilpasser treningen til alle nivå, og vi har basisballer fra 3-12 kg så her kan hele familien være med. 
 

Påmelding 

Vi følger myndighetenes råd om smittevern både med tanke på god avstand og renhold av basisballene.
Vi har også flere desinfiseringsstasjoner ved Fløibanen og på Fløyen. For å sikre at vi ikke blir for mange deltakere vil det være påmelding i forkant her på nettsiden. Maks antall deltakere er 25 stk. 


Oppmøte

Basisballøkten gjennomføres på platået like ved Fløibanens øvre stasjon – her er også oppmøte. Du trenger ikke ta med deg noe annet enn passende klær etter været, og påmeldings-eposten på mobil. Vi stiller med basisball til alle deltakerne. 
 

Fløibanen 

Fløibanen kjører deg trygt til fjells før timen begynner. Banen går hvert kvarter, så du kan ta både halv fem og kvart på fem – eller tidligere selvsagt, hvis du vil nyte Fløyen litt før treningsøkten begynner. Billett kjøper du enkelt i appen Fløibanen. Siste Fløibane går kl. 16:30, så ned igjen fra fjellet får du deg en ekstra gå- eller rolig joggetur – perfekt som nedtrapping for kroppen etter en knallgod økt. 
 

Velkommen til fjells og trening med Silje

–  vi garanterer at du vil få deg en skikkelig god treningsopplevelse!

Partnere