Bedriftsaktivitet

Fløyen er det perfekte stedet for en opplevelsesrik dag med dine kolleger i idylliske omgivelser!

Vi tilbyr både mat/drikke og ulike aktiviteter for deg og din bedrift! Enten dere vil leie Skomakerstuen for et kreativt møte, eller prøve teambuilding og teste konkurranseinstinktet sammen med dine kolleger. Vi garanterer mye latter og frisk luft i fleisen.

På Fløyen har vi flere ulike konsepter som egner seg for bedrifter og disse kan også kombineres om ønskelig! 

 

Bli en Fløyenmester- åpen for booking fra 1. mars 2022

Her kan dere få bryne dere på en rekke øvelser som erteposekasting, hjernetrim, skyvepuslespill, samarbeid, ringspill og øksekasting. Dette får garantert frem konkurranseinstinktet til alle i bedriften og dere får testet hvor godt dere klarer å samarbeide under tidspress. 

For booking – kontakt ingvild@floyen.no 

Book bålpanne – åpen for booking fra 1. februar 2022

Ta med deg kolleger til en samling rundt bålet med nydelig servering av varm kjøttgryte og mye annet godt. En helt unik opplevelse i skogen på toppen av Fløyen! Velkommen til et hyggelig område med bålpanne, benker med saueskinn og alt annet du trenger til måltidet.

Spørsmål – kontakt info@floyen.no 

Naturlig møte i Skomakerstuen- åpen for booking 

I brytningen mellom vann, vind og vær, gir området en innramming av møtet som du sjelden opplever.  Skomakerstuen er stedet hvor de gode samtalene, nye strategiene og de kreative ideene får blomstre i takt med fuglesang og årstid.

Dere leier Skomakerstuen i sin helhet med alle fasiliteter som toalett, WiFi, videokanon og lerret. Vi stiller med kaffe/te/kakao, boller og lunsj. 

Les mer her

Walk and talk- åpen for booking 1. april 2022

Av erfaring er de mest kreative møtene ute omgitt av frisk luft og inspirasjon. Vi legger til rette med rykende ferske boller & kaffe for grupper fra fire personer og opp til femti. Dere bestemmer selv hvor dere vil ta turen videre og om dere vil reise med Fløibanen. 

Les mer her

Partnere