Event på Fløyen

Har du lyst til å feire bursdag på Fløyen eller ha teambuilding med jobben?

#kun6minunna med Fløibanen fra Bergen sentrum, er du allerede langt vekke fra byens stress og mas. På Fløyen har vi fantastisk mulighet til å skape gode opplevelser. Vi har tilgang til et stort og innholdsrikt område, hvor naturen er grunnstammen for de aktivitetene vi tilbyr.

På forespørsel setter vi sammen et aktivt arrangement for deg, dine venner og kollegaer. Ut i fra alder, antall deltakere, sesong og ønske, tilpasser vi programmet. 
 

Aktiviteter barn


Hvor kult er det ikke å feire bursdagen sin med venner på Fløyen? Lite slår en ekte utebursdag på fjellet! Her er det flere lekeplasser som barna kan boltre seg i, griller til å tilberede mat på, i tillegg kan vi lage aktivitetsprogram med instruktør tilstede.

Her er noen eksempler på hva dere kan gjøre: 

  • Kanopadling på Skomakerdiket (vår/sommer/høst) 
  • Lek og konkurranser (hele året)
  • Orientering (hele året)

Aktiviteter voksne

 

Uansett hvilken anledning du vil markere, om det er bursdag, jubileum eller teambuilding med venner eller kollegaer. Vi garanterer mye latter og frisk luft i fleisen. Kanskje dere vil teste styrke og presisjon? Være smart og smidig sammen? Eller sjekke hvem som har konkurranseinstinkt og leken i seg? Eller bare nyte naturen og kanskje en avkoblende tur i kano på idylliske Skomakerdiket. Aktivitetene tilpasses ulike nivå og gjennomføres i all slags vær… for det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

Her er noen eksempler på hva dere kan gjøre:

  • Supbrett (vår/sommer/høst) 
  • Kanopadling på Skomakerdiket (vår/sommer/høst) 
  • Samarbeidsøvelser og konkurranser (hele året)
  • Orientering og oppgaveløsing (hele året)
  • Grille og spise i naturen (hele året)
Ta kontakt med leder for aktivitetsavdelingen, ingvild@floyen.no der du oppgir ditt ønske for dagen. Vi vil gi deg et tilbud på både tur med Fløibanen, aktiviteten og eventuell servering. All nødvendig informasjon for dagen får dere i tilbudet.
 
Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Partnere