Feature image

Familielørdag med marked & hesteridning

Sep 18
11:00 - 15:00
Passer for alle

Bli med på en opplevelsesrik dag på Fløyen!

Spennende marked fra kl. 11 – 15

På plassen ved øvre stasjon blir det boder med lokale utstillere og salg av masse spennende produkter. Her kommer Nordnes Verksteder, Norlender, Kronstad Surdeig, Flor, Bergen Kaffebrenneri, Godt lokalt, Arna Brusfabrikk og en lefsebaker fra Sotra. 

 

Prøv hesteridning fra kl. 11 – 14

Har du ridd på hest før? Fra Solbakken Gård kommer to snille og kosete hester på besøk fra kl. 11 – 14. Du kan få sitte på hesteryggen og ri en liten sløyfe på sti i skogen (50,- betaling med Vipps på stedet og du kan låne hjelm av oss). Møt opp ved atriumet like ved den store lekeplassen. 

 

Bli en naturforsker fra kl. 11 – 14

Bli med å utforsk insektenes hemmeligheter! Vet du forskjellen på et insekt, krepsdyr og edderkoppdyr? Er du nysgjerrig og vil prøve å finne det ut?
I skogen bor det tusenvis av insekter og småkryp. De bor i stubber og mose, i trær og blomster, vann og i bekker. Ved Yurten like bak den store lekeplassen kan du kjøpe ditt eget naturforskersett som inneholder oppgaveark, kart, forstørrelsesglass og gravepinne (129,- med Vipps på stedet). Her blir det også bålkos og vi lager deilig popcorn.
 

 

Vi tar alle nødvendige smitteverntiltak i forhold til avstand og renhold av utstyr – slik at det skal være trygt å delta. Husk å vise en meter omsorg til andre rundt deg. 

Fløibanen kjører deg trygt til og fra fjellet. Billett kjøper du enkelt i appen “Fløibanen”

 

Bli med på gøyen, velkommen til Fløyen!     

 

Foto: Ingrid Hansen

Partnere