Feature image

Festuke på Fløibanen

Sep 13
Sep 19
18:00 - 21:00

Bli med på en helt unik siste tur med dagens Fløibanevogner!

Vi feirer 4. generasjon Fløibanen før vi oppgraderer til en ny! Du er derfor invitert til en heidundranes festuke fra 13 – 19. september på Fløyen og Fløibanen. Når du reiser med Fløibanen kan du oppleve magisk konsert med Silja Sol, spennende dikt- og tekstopplesning fra Helge Jordal og Gunnar Staalesen. I Fløistuen kafé kan du bli med på en underholdene quizkveld med humoristiske Finn Tokvam. Merk at det er begrenset antall plasser til disse arrangementene – dette vil du ikke gå glipp av!
 

Silja Sol 14. september kl. 18 og 20

Tirsdag 14. september spiller artist Silja Sol en eksklusiv solokonsert inne i Fløibanen med vakker og upretensiøs popmusikk.

Les mer og kjøp billett her


Gunnar Staalesen 15. september kl. 18 og 20

Onsdag 15. september leser forfatteren Gunnar Staalesen “Døden tar Fløibanen” i nettopp Fløibanen. 

Les mer og kjøp billett her 

 

Helge Jordal 16. september kl. 18 og 20

Torsdag 16. september kan du bli med på en eventyrlig reise med Fløibanen når skuespiller Helge Jordal leser «Alle hadde noe på hodet» av Stig Holmås.  

Les mer og kjøp billett her 

 

Finn Tokvam 17. september kl. 19

Fredag 17. september får du testet konkurranseinstinktet ditt i Fløistuen kafé. Bli med på en underholdende quiz inkludert middag sammen med journalist, musiker og forfatter Finn Tokvam.

Les mer og kjøp billett her 

 

 

MERK: 

Alle arrangementene inkluderer tur/retur Fløibanebillett.

Det er kun 20 plasser pr. arrangement i Fløibanen pga. smittevern. Husk at det er påbudt med munnbind når du reiser med Fløibanen. 

Partnere