Feature image

FløyenKids sommercamp uke 27

Jun 29
Jul 3
08:30 - 15:30
Barn 9-12 år

Vi tar med barnet ditt på eventyrlige og aktive sommerdager på Fløyen!

Vi gleder oss til ny runde med FløyenKids sommercamp, og inviterer uteglade barn fra 9-12 år til en aktiv sommeruke på Fløyen, i uke 27 eller uke 26 (trykk her for påmelding i uke 26). 

FløyenKids sommercamp er en eventyrlig aktivitetsuke med lek, moro og nye bekjentskaper. Hver dag er det nye læringsmål innenfor samarbeid, tur og orientering, livet i vannet, skog og natur. Vi skal blant annet padle i kano, lage spennende mat i naturen og dra på ekspedisjon i de vakre byfjellene. 

Smakebit på programmet

Mandag 29. juni – samarbeid og orientering
Bli-kjent-frokost. Orientering hvor vi kikker på kartet mens vi går på tur på Fløyen, og lærer enkelt om karttegn som alle kan mestre.  

Tirsdag 30. juni – kano og livet i vannet
Tur til Skomakerdiket der vi øver på padleteknikk og lærer om trygg ferdsel på vann. Utforske og lære om de små som bor i vannet.

Onsdag 1. juli – smak og mat i skogen
Vi lager vår egen smaksrike “skatteskiste” med spennende ingredienser tilberedt på bål. Hva finnes i naturen som kan brukes i matlaging? 

Torsdag 2. juli – skog og natur
Vi skal på ekspedisjon i byfjellene og samle inn ulike arter fra skogen. Kan vi finne navn på disse? 

Fredag 3. juli – lek og bevegelsesglede
Barna får utfolde seg, teste styrke, balanse og oppleve mestringsglede på Fløyens leke- og turområder. Besøke våre lekne og kosete geiter.

Hver dag blir det mye lek og moro! Vi ønsker å gi barna gleden av å være ute i naturen og lære om friluftsliv. Vi håper på deilig sommervær, men eventuelt bergensvær med regn er ingen hindring! 

Oppmøte

Barna møter Fløyenverter på Fløibanens nedre stasjon hver dag kl. 8:15, og er nede igjen kl. 15:40. 

Klær og utstyr

Det er viktig at barna er kledd etter vær og temperatur, og at de har en ekstra genser og sokkebytte i sekken sin. Ha gjerne også med et sitteunderlag. Resten av utstyret som trengs på FløyenKids sommercamp får barna låne av oss på Fløyen.

Mat og drikke

Barna må ha med matpakke og drikke i sekken, selv om vi tilbereder enkel mat. Aktive barn er sultne barn, så ekstra god niste og rikelig med drikke er å anbefale. Barna kan fylle på vannflasken sin på Fløyen.

Påmelding

“Earlybird”-tilbud kr. 1950,- ved påmelding før 1. april (pris etter 1. april er kr. 2250,-).
Vi har kun 20 plasser så det er førstemann til mølla. Når campen nærmer seg vil påmeldte få detaljert informasjon om program, læringsmål, utstyr og annet som er viktig å vite for uken. Her kan du gi beskjed om eventuelle spesielle behov og/eller allergier. 

Våre Fløyenverter har pedagogisk bakgrunn og lang erfaring med barnegrupper fra idrett og friluftsliv.

Spørsmål? Kontakt leder av aktivitetsavdelingen, Ingvild Jarnæs; ingvild@floyen.no / 93047446. 

Vi gleder oss til å bli kjent med ditt barn, og til aktive sommerdager på FløyenKids sommercamp!