Feature image

Fløyspurten - barneløp på Fløyen

Okt 9
11:30 - 12:45
Passer for barn 4-12 år

La barna få utfolde seg i et gøyalt barneløp!

Vi får besøk av Øystein “Pølsa” Pettersen, som sammen med oss vil stå for “oppvarming og peptalk” før startskuddet går.

Vi har to løyper, der den ene er ca. 350 meter lang og den andre 700 meter lang. Begge løypene går på grusvei, skog- og barkebunn.

Blåmannløypen 350 m – Den første løypen passer for de minste barna, og går fra lekeplassen videre til Fløysletten, ned gjennom Trollskogen før målgang er like ovenfor lekeplassen.

Rødhetteløypen 700 m – Den andre løypen passer for de litt eldre barna eller de som ønsker å utfordre seg litt mer. Den starter også fra lekeplassen, går videre forbi Fløysletten, svinger gjennom sti og ut igjen på grusvei langs og inn i Trollskogen, før målgang like ovenfor lekeplassen. 

Fløyspurten har ingen tidtaking, men alle får startnummer og en pose med masse fine overraskelser og medalje i mål. 

Oppmøte og utdeling av startnummer ved Fløyen Aktiv fra kl. 11:30. Blåmannløypen starter kl. 12:00, og Rødhetteløypen har start kl. 12:15 (like ved lekeplassen). 

Løpet er egnet for barn fra 4-12 år (1 forelder kan løpe gratis med de minste). Påmelding til enten kort eller lengre løype i forkant her på siden!

Vi følger anbefalte smittevernstiltak slik at det skal være trygt å besøke oss! Derfor har vi forhåndspåmelding og begrenset antall deltakere. Vi anbefaler deg å laste ned appen “Fløibanen” for å kjøpe billett og sjekke avgangstider.​ Hjelp oss å ta ansvar – hold nødvendig avstand. Som vi gjør her på Fløyen, hold «en trollnese avstand».

Bli med ut og spurt i frisk fjelluft på Fløyen!

Partnere