Feature image

Fløibanen Opp

Okt 14
18:00 - 21:30

Hvis det er en dag i året du ikke skal ta banen!

Spektakulært motbakkeløp i traseen til Bergens stolthet, Fløibanen!

Med en distanse på ca. 820m og en stigning på 310 høydemeter, midt i byen, og med publikumstilgang hele veien oppover – så blir dette en løpsfest som er verdt å få med seg.

Siden banen ikke kan stå stille i mange timer, blir det et begrenset antall løpere som kan slippe til. Bli en del av en eksklusiv gruppe som får denne fantastiske sjansen for tredje gang i historien.

En seedet gruppe med de antatt beste løperne starter til slutt (Fra og med 15 år, og maks 80 stk med start kl. 19:45. Arrangør vil sjekke mot tidligere resultater i Fløibanen Opp og/eller om seedingkravene i Stoltzekleiven 2018/19 er oppnådd - 11 min for menn og 13 min for kvinne).

Hvor går starten?
Løperne starter inne i tunnellen nede i Fløibanesporet. Startordnere vil hjelpe deg på plass og organisere dere i rekke etter startnr.

Live streaming
BA vil sette opp flere kameraer i løypen og vil sende løpet live.

Speaker og resultatservice
Christian Paasche, den anerkjente TV2-reporteren, står på toppen og gir resultater og skaper stemning. Liveoppdatering av resultater via www.eqtiming.no.

Premiering
Medalje og t-skjorte til alle som fullfører! Premiering av de tre beste kvinner og menn.

Når går Fløibanen?
Fløibanen stenger under arrangementet fra 18:00 - 20:30. Siste avgang er kl. 17:50 (stopper på mellomstasjoner). Neste avgang etter løpet er kl. 20:30 (stopper på mellomstasjoner).
Er du heiagjeng, må du komme deg opp med banen før den stopper.

Meld deg på i dag og bli med på dette spektakulære løpet – en opplevelse du garantert vil huske! 
 

PS. du kan også melde på en sprek venn ved å kjøpe gavekort på deltakelse!

Kjøp gavekort her

    

Partnere