Feature image

Motbakkeløpet Fløyen Opp

Jun 13
12:00
Passer for

Bli med på Fløyen Opp - et spektakulært løp med utsikt!

I regi av Idrettslaget Gular inviterer vi til det 3.2 kilometer lange motbakkeløpet Fløyen Opp. Med start i hjertet av Bergen (Vågsalmenningen), og mål på Fløyen (Bergens mest besøkte utsiktspunkt), er dette et løp med mange innlagte attraksjoner. Stigningen er på omtrent 10 % hele veien, og underlaget er plant og fint med brostein/asfalt i starten, og deretter er det grusveier siste halvdelen innover mot mål. Traseen snor seg først i gammel bebyggelse oppover fjellsiden til Fjellveien. Fra Fjellveien går det videre oppover på grusveier i Fløysvingene og opp til «Tippetue» og videre mot Fløyen (320 moh.) 

Det blir laveste startkontingent fra 15.januar til 15.februar 2020. Så har du planer om å stille til start i år er det bare å være tidlig ute. 

Start TRIM kl. 12:00
Start FAMILIETRIM kl. 12:00
Start KONKURRANSE kl. 12:30

Alle løp har tidtaking og det legges opp til puljestart og eventuelt også nettotider ved stor påmelding. 

I konkurranseklassen vil resultatene bli sortert i henhold til KONDIS sin klasseinndeling og det er ekstra premiering for de tre beste i kvinne og herreklassen.
I trimklassen vil tidene bli sortert alfabetisk og det blir trekning av premier på startnummer. Alle deltakere får en egen medalje. 

Litt praktisk info:

  • Det vi bli arrangert treningsløp frem mot arrangementsdagen. Disse vil bli annonsert senere, så følg med. 
  • Fløibanen kan frakte skiftetøyet ditt til toppen av Fløyen. 
  • Startnumre kan hentes fredag 12.juni fra kl.11-14 og lørdag 13.juni fra kl.09:30 frem til start i Sport1 i Xhibition.

 I forkant av motbakkeløpet Fløyen Opp, arrangeres det barneløp oppe på Fløyen fra kl. 11:00. Påmelding og informasjon om barneløpet finner du her.