Feature image

Helsesista - våg å være

Jan 23
18.00 - 18.45
Passer for ungdom og voksne

Foredrag med hele Norges Helsesista!

Hele Norges Helsesista kommer til Fløyen i januar 2020! 

Tale Maria Krohn Engvik hadde vært ansatt som helsesøster i Oslo kommune i fem år, da hun på tampen av 2016 åpnet snapchatkontoen «Helsesista». Hun har nå 200 000 abonnenter på kanalen sin, og med en dundrende miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet, sprer hun Helsesista sitt budskap - å være med og løfte den psykiske helsen til barn og unge. Tale setter fokus på tabubelagte temaer som overgrep, vold, nakenbilder, selvmordstanker og det å ha det vanskelig inni seg, våge å be om hjelp.

«Vi kan ikke forvente at ungdommer skal oppsøke voksne på støvete kontorer. Vi må møte ungdommene der de er, tilpasse vårt språk til de vi snakker med, og jobbe for å skape nærhet i digital kommunikasjon», sier hun.

Tale er blitt tildelt 12 priser for sitt arbeid som Helsesista. Blant dem er Redd Barnas Rettighetspris i 2017 og Tabuprisen 2018. Selv verdsetter hun høyest meldinger fra ungdom som forteller at de på grunn av hennes arbeid har våget å be om hjelp!

Vi gleder oss stort til å ha besøk av Helsesista i januar! 

Foredraget finner sted i flotte Fløien Folkerestaurant, og etterpå vil det bli meet and greet. Kr. 175,- (barn & voksen)

Skal du ta Fløibanen til Fløyen? Vi anbefaler deg å laste ned appen “Fløibanen” for å kjøpe billett og sjekke avgangstider, eller du kan kjøpe billett her på nettsiden vår. Kjøper du billett i app eller på nettsiden får du rabattert billett og du kan gå rett til avgangshallen. 

Velkommen til et inspirerende foredrag – våg å være!