Feature image

Hekser & fanteri

Okt 31
16:00 - 18:00
Passer for alle

Tør du å feire Halloween i skogen på Fløyen?

Høstvinden blåser, bladene faller og trollene hutrer i Trollskogen, men er det flere som våkner til liv når mørket kommer mon tro? Tør du å smyge deg på stiene gjennom skogen og se hvem som befinner seg der?

I samarbeid med Fyllingsdalen teater skaper vi mystisk stemning på toppen av Fløyen. 

Hekser & fanteri skjer i koronavennlige former hvor vi bruker hele Fløyen som arena. Her skal du kunne bevege deg på egenhånd uten at det blir samlinger med flere grupper. I tidsrommet 16:00-18:00 vil du oppleve mystikk fra nedre stasjon. På toppen vises det vei fra Fløyen Aktiv til en skummel tursti hvor du kan oppleve hekser og fanteri. Den ender på Fløysletten hvor vi holder grillene varme, så ta gjerne med noe godt å grille.

Se digital versjon av turstikartet her!

Kle deg godt, ta på din egen heksehatt eller kle deg i ditt skumleste kostyme. Kanskje kan det være lurt med en trygg hånd å holde i for de minste på turen. Her blir det garantert skrekkblandet fryd for store og små.

Vi tør, tør du?

Vi følger alle smitteverntiltak og oppfordrer til å vise en meter omsorg til andre. Fløibanen kjører med færre personer ombord, slik at det skal være helt trygt – billett kjøper du enkelt i appen Fløibanen

Velkommen til en spennende Halloweenfeiring på byfjellet!

Partnere