Feature image

Teaterforestillingen Hekseringen

Aug 2
Aug 13
21:30

Suksessforestillingen er tilbake - nå på Fløyen!

Norges største utendørs familieforestilling!

Året er 1665, og heksebrenning foregår over hele Europa. I Bergen må Kristina og bestevennen Peder forsøke å redde Kristinas bestemor, da hun blir tiltalt og dømt som heks, og står i fare for å bli brent på bålet. De to barna må ut på en farlig ferd, og får erfare trolldom og heksekunster på nært hold. Kan de redde Besta fra flammene?

Nå kan du igjen oppleve denne storslåtte, spektakulære forestillingen, i trygge, gode rammer. Vi gjennomfører en rekke smittvernstiltak, og selger kun et begrenset antall billetter, for å sikre avstand mellom publikummerne.

Når og hvor?

Vi spiller på Fløysletten, like ved den store lekeplassen. Forestillingen starter kl. 21:30, og er ferdig ca. kl. 23:30, muligens noe senere. Fløibanen kjører fram til kl. 24:00 for de som ønsker å ta banen ned.

Det blir en kort pause i forestillingen, og vi holder åpen kiosk med enkle varer som popcorn og drikke. Det er lurt å ha med regntøy, noe varmt under, og gode sko. Det blir ofte en del kaldere oppe på fjellet enn nede i sentrum, særlig sent på kvelden.

Alle dager kl. 21.30 fra 2. august til 13. august. 

«Hekseringen» anbefales for barn fra fem år og oppover, men vi overlater til de foresatte å ta denne avgjørelsen, da alle barn takler slikt ulikt.

I rollene finner vi blant andre Lilli Bendriss, Mia Gundersen, Arild Brakstad, Linnea Selvik Hellesøy, Hanne Mellingen, Kurt og Ronnie Mega Herdlevær, Mathias Tiedemann, Linda Rokne og mange flere!

KODE TIL RABATT I FLØIBANEN- APPEN: HA21

DENNE FUNGERER KUN DE DAGENE VI SPILLER!

Fløibanen kjører kontinuerlige avganger etter forestillingen. 

Velkommen til en spennende familieforestilling i magiske omgivelser!

Partnere