Feature image

Hengekøyefestival

Aug 15
Aug 16
16:00
Passer for alle

Kom og heng med oss ved Skomakerdiket!

Velkommen til en minnerik naturopplevelse i idylliske omgivelser!

Vi inviterer til hengekøyefestival ved Skomakerdiket for hele familien.

Å sove i hengekøye under åpen himmel gir en ekstra nærhet til naturen. Sovne til solnedgang og våkne til fuglekvitter – og kanskje ser du glimt av hare og ekkorn som gjemmer seg i skogen? 

Hva skjer?

Under festivalen kan du padle i kano (gratis) og prøve supbrett på vannet (Vipps kr 100,- på stedet) frem til kl. 20:00. Vi setter frem kjekke småleker som stylter, ringspill og hoppetau. Prøv gjerne også vår naturbingo som dere kan hente i Skomakerstuen eller finne digitalt her.

Vi varmer opp de store grillene så de er klare, så kan dere ta med egen grillmat etter behov. I tillegg er Skomakerstuen åpen til kl. 20:00, hvor du kan kjøpe hotdog, is og noe å drikke. Toalettfasiliteter vil være tilgjengelig under hele festivalen. 

Frokostpakke

Neste morgen kan du få servert frokostpakke av oss, bestående av nystekt økologisk rundstykke med hjemmerørt jordbærsyltetøy, brunost eller hvitost – samt valgfri kaffe, vann eller litago sjokomelk (kr 125,- pr pers). Om du ønsker frokostpakke velger du “påmelding med frokostpakke” her på siden. Vi leverer det så til deg ved Skomakerdiket søndag morgen, så du kan nyte en herlig frokost mens du skuer utover det blikkstille vannet. 

Fløibanen

Fløibanen kjører dere både opp og ned fra fjellet – og billett kjøper du enkelt i appen Fløibanen samme dag eller her på nettsiden når du vil.
Ønsker du å bare delta på festivalen på kvelden og dra hjem og sove, kjører Fløibanen deg ned igjen fra fjellet.

Påmelding

Arrangementet er gratis å delta på, men på grunn av smittevernsrestriksjoner kan vi ha et maks antall på 200 personer i området. Vi er også pålagt å ha oversikt over alle tilstede, så meld deg derfor på ved å velge påmelding med eller uten frokostpakke og registrer navn og e-mail. Forbehold om avlysning mtp været. 

Vi gleder oss til å henge med deg!

Partnere