Feature image

(Utsolgt!) Julekonsert med Sigrid Moldestad

Des 21
20:30 - 21:45

Kanskje årets vakreste julekonsert!

Sigrid Moldestad byr på en liten og ekslusiv runde med julekonserten sin “Vintersong” i år. Førjulstiden 2020 vil kanskje sette de nære relasjonene og livet i verden i et ekstra spesielt felleskapslys. Som Sigrid selv skriver;

“Vakraste desember. Månaden for forventning og ettertanke. Eg vurderte lenge om det kunne bli julekonsertar i år, men kjende etterkvart at om det var mogleg, så er det kanskje ekstra viktig i år. Også for meg. Eg trur at det å samlast under same tak og himmel i musikk og tekstar om den store kjærleiksbodskapen er noko vi treng dette rare året. Å kjenne at ein høyrer til og at vi er ein del av noko større, saman. Difor dreg eg ut på nokre få ekslusive julekonsertar med Vintersong-turneen som har vore ein del av min juletradisjon sidan 2014. Eg gler meg stort til å besøke kyrkjer og hus og ta fram kjende tonar, mindre kjende og ja, til og med heilt nyskrivne. Felles for alt er den fine bodskapen i håpet og kjærleiken“. 

“Vintersong” er hentet fra Moldestad sin sang med samme navn som kom ut i 2014. En av tekstlinjene der er; “Tenk om det kunne vere sånn, ei stille vinternatt”.  I år trenger vi ikke bare stillheten, vi trenger også lyden av livet. Det vil Sigrid Moldestad gi publikum i desember. 

Sigrid Moldestad tar med seg en liten intim besetning og holder kun 5 konserter. Det er begrenset med billetter så Vintersong i år kan virkelig kalles ekslusiv jmf tidligere år. 

Sigbjørn Apeland (orgel/tangenter) og Roald Kaldestad (gitarer) 
 
Sigrid Moldestad (vokal, feler/hardingfele og ukulele) 
 

Konserten finner sted i flotte Fløien Folkerestaurant. Fløibanen kjører deg trygt både til og fra fjells, og billett kjøper du enkelt i appen. Alt av smittevernhensyn under forestillingen blir ivaretatt av arrangør, slik at dette blir et helt trygt arrangement for alle. 

Velkommen til det som kanskje er en av årets vakreste julekonserter!

Partnere