Feature image

Utsolgt! Julekonsert med Sigrid Moldestad

Des 17
19.00 - 20.15

Kanskje årets vakreste julekonsert

OBS! Billettene ble revet vekk og konserten er nå utsolgt! 

“Tenk om det kunne vere sånn, ei stille vinternatt”, synger Sigrid Moldestad i sin “Vintersong”.  

Å reise rundt med vakre julesanger, med et stille budskap om kjærlighet, har blitt tradisjon for den vestnorske folkemusikeren. De siste årene har hun tatt med seg ulike musikere som hun lager julekonsert sammen med.

I år er det musikere hun kjenner godt som skal lage julestemning; Sigbjørn Apeland (trøorgel/piano), Roald Kaldestad (gitarer) og Kåre Opheim (trommer/perc). 

En blanding av tradisjonsrike julesanger, til nyskrevne sanger fra Sigrid sine egne plater, vil fylle konserten og hver konsert på juleturneen får sitt unike preg.

Sigrid sier selv følgende:

"Å skode utover byen eg bur i med tente ljos og lykter i Desember gjev ei heilt eiga stemning. At folk har teke seg ut og opp til konsert på Fløyen gjer også stemninga ekstra varm og sosial. Er så glad for at eg også i år skal få halde konsert med utsikt over byen. Har med meg nokre av mine finaste musikara og vi lovar å by på vintersongar, julesvisker og tradisjonar i mange fasettar. Velkomen!"

Konserten finner sted i flotte Fløien Folkerestaurant, og billetten er unummerert sitteplass. Det er begrenset med plasser til konserten, så sikre deg din billett allerede i dag*

Vi anbefaler deg å laste ned appen “Fløibanen” for å kjøpe billett og sjekke avgangstider, eller du kan kjøpe billett her på nettsiden vår. Kjøper du billett i app eller på nettsiden får du rabattert billett og du kan gå rett til avgangshallen. 

Velkommen til det som kanskje er en av årets vakreste julekonserter!

 

*eventuell Fløibanebillett må kjøpes seperat