Feature image

Kom deg ut-dagen

Feb 2
11:00 - 15:00
Passer for alle

Alle små og store, to- og firbeinte inviteres til årets store vinteraktivitetsdag!

Dra med deg hele familien og KOM DEG UT søndag 2. februar! 

Velkommen til en flott og aktiv dag på Fløysletten, med lek, moro og masse deilig snø om vi er heldige! Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Det blir morsomme uteaktiviteter for hele familien. Vi vil ha aktiviteter som turtipp (turquiz), ansiktsmaling, grill og bål og deilig internasjonal mat. Maskoten Turbo kommer også, gjør du?

Fløibanen er gratis mellom kl. 8 - 11. Arrangementet starter kl. 11:00. Området ligger ca 300 meter fra Fløibanens øvre stasjon, se på kartet her. Her er det også mulig å komme seg frem med barnevogn og rullestol (i hvilken grad er noe avhengig av føreforhold). Se skilt og bannere fra Barnas Turlag Bergen. Om det er snø oppfordrer vi alle til å ta med ski og akebrett.

Inviter med venner, familie og kjentfolk som er glad i å være ute på Fløyen!

Ta gjerne med: 

Ski og akeutstyr om det blir snø, varme klær, nistepakke (gjerne noe man kan grille) og en god termos med varm kakao. Turlaget stiller med varme griller hele dagen. Vi tenner også bål.

Sted: 

Fløysletten, ved Trollskogen. Veien fra Fløibanen til Fløysletten blir strødd om nødvendig.

Oppmøtetid: 

Kl. 11:00 (arrangementet avsluttes kl. 15:00)

Vi anbefaler å laste ned appen “Fløibanen” for enkelt å kjøpe billett og sjekke avgangstider. Da får du også billetten litt rimeligere og kan gå rett til avgangshallen. 

Har du spørsmål om arrangementet kan du kontakte arrangementansvarlig: Hild Fjermestad Aase på telefon 55 33 58 21, eller på e-post hild.aase@dnt.no
 

Velkommen til en herlig dag ute i frisk luft på byfjellet!

Foto: Hild Fjermestad Aase