Feature image

Konsert med Hilde Selvikvåg

Okt 15
18:00 - 21:00

Få med deg en stemningsfull høstkonsert i Fløien Folkerestaurant!

15.oktober spiller Hilde Selvikvåg konsert på Fløyen!

Hilde Selvikvåg har på kort tid oppnådd stor suksess med Spellemannsnominasjon av debutalbumet «Slepp meg fri» (2015) og det fengende andrealbumet «Fanga heile verden» (2018), hvor over halvparten av låtene ble radiolistet! Med poplåter som Karusell, Indie, Anemone og Fryd har hun sneket seg inn i manges hjerter og vist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier. 

For tiden er hun aktuell med ny turné hvor hun holder konsert på unike og særegne steder i Norge som hun alltid har drømt om å spille på. På listen over de ønskede konsertstedene stod vakre Fløyen. Her holder hun en akustisk intimkonsert, kun med henne og pianoet. Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt slik som bare hun kan, og fremkaller latter så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne. 
 

Billetten inkluderer:

middag, dessert, kaffe/te og konsert (ønsket drikke til maten og ellers kjøpes seperat). Middagen serveres først og under desserten/kaffen begynner Hilde å spille sine vakre toner. Med andre ord blir dette en helaften som du kommer til å huske lenge. 
 

Meny for kvelden:

rosastekt villsaufilet servert med stuet sopp, friske grønnsaker, annapoteter og timiansaus

eller

ovnsbakt laks servert med asparges, agurksalat, annapoteter og gressløksmørsaus

eller

nøttestek servert med en smakfull tomatsalsa, friske asparges, neper og urteolje

Til dessert serveres konfektkake med bringebær, bringebærcoulis, vaniljeis og krokan – med kaffe/te
 

NB! Ved kjøp av billett – oppgi om du ønsker kjøtt, fisk eller vegetar i svarfeltet, samt om du har noen matallergier som må tas hensyn til.
 

Velkommen til en magisk konsertopplevelse!

Partnere