Feature image

Utsolgt! Konsert med Sol Heilo

Okt 24
19.00 - 20.30

Få med deg en stemningsfull høstkonsert med Sol Heilo i Fløien Folkerestaurant

OBS! Billettene ble revet vekk og konserten er nå utsolgt!

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun ønsker å treffe forskjellige emosjoner hos de som hører på og gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer, samt på de største festivalene rundt i verden. I vinter var hun også aktuell med programserien «Hver gang vi møtes» på TV2.

Nå går hun solo med sitt eget band og kommer for å gi deg en konsertkveld du sent vil glemme! 

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen, samt bandets kjemi og spilleglede, drar publikum inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten.

Konserten finner sted i flotte Fløien Folkerestaurant, og billetten er unummerert sitteplass. Det er begrenset med plasser til konserten, så sikre deg din billett allerede i dag*

 

Velkommen til en stemningsfull høstkonsert på Fløyen!

 

*eventuell Fløibanebillett må kjøpes seperat