Feature image

Konsert med Violet Road

Nov 21
19.00 - 20.30

Opplev gjengen med stor musikalitet og et smittsomt humør.

Fansen var over seg av begeistring da Violet Road slapp sitt femte album «Lines Across Light» høsten 2018. Når de nå legger ut på veien igjen byr de ikke bare på nye låter og en enorm spilleglede, men også et fenomenalt liveshow.

I over 10 år har Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av flere radiohits, samt andre sterke og fengende låter. En konsert med Violet Road rommer store musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt.

«Etter et hurramegrundt år i 2018 er vi i Violet Road superklare for å møte publikum på festivaler over hele landet i 2019. Vi gleder oss og kan nesten ikke vente!», sier Halvard Rundberg i bandet.

Det er knapt et band i landet som utstråler en større spilleglede enn Violet Road. Der disse guttene dukker opp blir det fest, noe som har gjort bandet til et ettertraktet liveband. Nordlendingene har sjarmert seg gjennom landets kriker og kroker de siste årene, og gitt konsertpublikummet fengende popmusikk og gode historier.

Konserten finner sted i flotte Fløien Folkerestaurant. Det er begrenset med plasser, så sikre deg billett allerede i dag*

Velkommen til en humørfylt konsert på Fløyen!


*eventuell Fløibanebillett må kjøpes seperat