Feature image

Utsolgt! Violet Road akustisk på Fløyen

Nov 21
19.00 - 20.15

Skaff deg billetter til ekstrakonserten!

OBS! Billettene ble revet vekk og konserten er nå utsolgt!

Fikk du ikke kjøpt billetter i tide? Det blir satt opp ekstrakonsert samme kveld – kjøp billetter her: https://www.floyen.no/aktiviteter/ekstrakonsert-violet-road-akustisk-paa-floeyen/

 

I over 10 år har nordlendingene i Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho». Aldri før har disse blitt fremført akustisk for et publikum. Før nå.

Høsten 2019 drar Violet Road ut på tur med kassegitarer, dunkel belysning og de gode historiene. Nå skal de ut å treffe publikum i noen av landets mest unike og sjelfulle saler for å fremføre sine mest kjente låter i helt ny drakt.

Violet Roads fanskare er av landets mest trofaste og mange har opplevd bandet en rekke ganger på store festivaler og konsertscener. Etter å ha solgt ut Operaen i Oslo, utfordrer bandet seg nå i andre enden av skalaen.

«Vi har lyst til å gi våre fans en helt ny opplevelse, og gi de muligheten til å komme helt innpå oss. Vi håper det vil føles som at vi alle sitter i stua til Hogne og spiller låter for hverandre», forteller Halvard Rundberg i bandet.

I vår slapp de låtene «Backseat Babies» og «Lovers & Liars». Dette for å varme opp til slippet av den selvproduserte EPen «Lovers & Liars» som kom 2. august.

Violet Road er kjent for sitt musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt. Dette blir intet unntak. 

Konserten finner sted i flotte Fløien Folkerestaurant, og billetten er unummerert sitteplass. Det er begrenset med plasser til konserten, så sikre deg billett allerede i dag*

Velkommen til en stemningsfull akustisk konsert på Fløyen!


*eventuell Fløibanebillett må kjøpes seperat