En naturlig møteplass

Nå kan du leie Skomakerstuen for kreative møter i idylliske omgivelser.

Skomakerstuen er møterommet i skogen for kreative timer med kolleger og samarbeidspartnere. 

Her er det skogens ro og vannets glinsende flate som setter rammen for naturlig kreativitet og gode ideer. I brytningen mellom vann, vind og vær, gir området en innramming av møtet som du sjelden opplever. 

Skomakerstuen er stedet hvor de gode samtalene, nye strategiene og de kreative ideene får blomstre i takt med fuglesang og årstid.
 

Innhold
 

Du leier Skomakerstuen i sin helhet med alle fasiliteter som toalett & WiFi. Her er videokanon og lerret. 

Før dere kommer har vi fyrt i peisen, tent lys og kaffen står klar. Til lunsj serveres Bryggeloftets ferske fiskesuppe med flatbrød. Og i pausen serveres Eikhaugen Gjestegards skillingsbolle, blåbærbolle eller Griegbolle. Kaffe, te, kakao og mineralvann er inkludert.
 

Antall
 

Skomakerstuen egner seg for kreative møter fra 5-15 personer (minimum 5 personer for å bestille). 
 

Litt mer aktiv?
 

Ønsker dere at dagen skal ha en ekstra dimensjon av aktiviteter eller naturopplevelser, har vi flere gode forslag for dere. Det kan f.eks. være kanopadling, tur med eller uten innlagt aktivitet og teambuildingsøvelser. 

 

Pris
 

Vi skreddersyr en pakke som passer for dere! Ta kontakt for pristilbud – med eller uten innlagt aktivitet. 

 kr. 695,- pr. person

Fløibanen kjører fra 08:00– 20:00, og fra øvre stasjon tar det i underkant av 10 minutter å spasere den fine turen bort til Skomakerdiket og Skomakerstuen. Billetter til Fløibanen kjøpes seperat i vår app Fløibanen eller her på nettsiden. 

 

Ønsker du å booke Skomakerstuen for ditt kreative møte?

Send e-post til info@floyen.no

Partnere