Feature image

Kunst på fjellet: Art by Sandra D

Mar 4
Mar 31

Med kunstutstilling fra Sandra Diana Bratland 

En kulturell reise fra lokale kunstnere onsdag – søndag kl. 11-17 i Fløistuen butikk.

På toppen av Fløyen ligger den sjarmerende butikken Fløistuen. Fra oktober til april vil butikken bli delt i to, der det i den ene delen stilles ut fantastiske bilder fra en ny lokal kunster hver måned.

I mars kan vi presentere følgende kunstner: Sandra Diana Bratland / Art by Sandra D

Sandra er en selvlært kunstner som er født, oppvokst og bor i Bergen.  I tillegg til full jobb er Sandra sin lidenskapelige hobby maling.

Sandra finner sin inspirasjon i skjønnheten i det kalde, røffe nordiske og arktiske klimaet.
Hun er spesielt begeistret og inspirert av det vestnorske fjordlandskapet der høye steile fjell møter myk fjord, men og fra Nord-Norge og Svalbard.
Når andre drar til Syden, drar Sandra nordover.

Det som kjennetegner Sandra sitt kunstuttrykk er søken etter det balanserte uttrykket å hvile øynene på der betrakteren selv finner glede og gjerne ro,
i sin egen opplevelse av bildene. I tillegg til å male på lerret og papir så er hun opptatt av gjenbruk og liker å gi nytt og moderne liv til gamle malerier,
gjerne i flotte rammer.

Fløyen tilbyr lokalet fritt til kunstnerne som et utstillings – og salgsvindu mot at hver kunstner gir et bidrag til et veldedig formål.

Sandra ønsker å gi deler av inntektene til organisasjonen Hjelperne som er en gruppe som stiller opp for å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet.
Hjelperene tar imot og henter klær, sorterer og gjør klart for utdeling. De deler også ut mat, hygieneartikler til noen av Bergens mest sårbare grupper. 

Om Hjelperne❤
Hjelperne❤️ ble stiftet i november 2015.Vi er en frivillig gruppe som ønsker å gjøre en forskjell i samfunnet. Hver torsdag samles mellom 4 og 10 frivillige. Da deler vi ut mat, snacks, drikke, hygieneprodukter og klær.
Flere av de vi hjelper har ikke et hjem, noen bor på gaten og andre på hospits.
Alle disse har en ting felles; de trenger noen som bryr seg. Det er det Hjelperne i Bergen bidrar med.

Hjelperne drives av sponsorer og frivillige, alt fra butikker som gir mat og klær, privatpersoner som donerer klær og sko og bedrifter, foreninger og privatpersoner som gir pengegaver.
 Hjelperne ❤
️ er svært takknemlig for all hjelp.Fløyen er opptatt av sitt samfunnsansvar, og vet at vi er en arena hvor de som bor i byen er aktive brukere.
Med kunstutstilling i Fløistuen har du enda en anledning til å ta turen til fjells.

Følg gjerne Sandra på soiale medier:

- Facebook 

- Instagram 

- Hjemmeside 

 

Hjertelig velkommen!

Partnere