Feature image

Kunst på fjellet: Christer Bergene

Feb 5
Feb 28
11:00
Passer for alle

Med kunstutstilling fra Christer Bergene

En kulturell reise fra lokale kunstnere onsdag – søndag kl. 11-17 i Fløistuen butikk

På toppen av Fløyen ligger den sjarmerende butikken Fløistuen. Fra oktober til april vil butikken bli delt i to, der det i den ene delen stilles ut fantastiske bilder fra en ny lokal kunster hver måned.

I februar kan vi presentere følgende kunstner:  Christer Bergene  

Christer W. Bergene er født og oppvokst i Bergen. Han maler abstrakte malerier som han håper får deg til å tenke. Han tror på eventyret og leken. Det gjør at han kan være kreativ uten grenser. En elsker av mangfold og en drømmer av natur.  En selvlært kunstner.

Mer informasjon og arbeid ligger på: www.christerwiesebergene.com

Instagram: christerbergene72

Fløyen tilbyr lokalet fritt til kunstnerne som et utstillings – og salgsvindu mot at hver kunstner gir et bidrag til et veldedig formål.
Christer ønsker å gi  50% av inntekten til Chime. Chime er en ideell, frivillig organisasjon som har som formål å gi hjelp til selvhjelp for ekstremt fattige kvinner, primært gjennom griseavl og gründervirksomhet.
Fløyen er opptatt av sitt samfunnsansvar, og vet at vi er en arena hvor de som bor i byen er aktive brukere. Med kunstutstilling i Fløistuen har du enda en anledning til å ta turen til fjells.Jenfrid Stellberg foreningsleder og grunder ttil Chime. 

 

 

Partnere