Feature image

Kunst på fjellet: Gunvor Rasmussen

Des 3
Jan 17
11:00 - 17:00
Passer for alle

Med kunstutstilling fra Gunvor Rasmussen

En kulturell reise fra lokale kunstnere onsdag – søndag kl. 11-17 i Fløistuen butikk

På toppen av Fløyen ligger den sjarmerende butikken Fløistuen. Fra oktober til april vil butikken bli delt i to, der det i den ene delen stilles ut fantastiske bilder fra en ny lokal kunster hver måned.

 

I desember kan vi presentere følgende kunstner: 

 

Gunvor Rasmussen

Gunvor Rasmussen jobber som illustratør fra sitt studio og galleri på Bryggen i Bergen. Hun har siden 2006 illustrert for bl.a. Bergens Tidende, Festspillene i Bergen og Tall Ships Races, og illustrert flere bøker. Arbeidene hennes er laget i blekk og akvarell og tar ofte for seg et livlig sjeleliv. For «Kunst på Fjellet» utvikler hun en serie trykk og stengods inspirert av planters hemmelige liv og hukommelse. Arbeidene hennes kommer for salg i Fløyens butikk i desember og januar.  

Mer informasjon og arbeid ligger på www.gunvor.no.

Fløyen tilbyr lokalet fritt til kunstnerne som et utstillings – og salgsvindu mot at hver kunstner gir et bidrag til et veldedig formål. Gunvor ønsker å gi til arbeid med musikkterapi i møtet mellom sykepleiere og mennesker med demenslidelser. Fløyen er opptatt av sitt samfunnsansvar, og vet at vi er en arena hvor de som bor i byen er aktive brukere. Med kunstutstilling i Fløistuen har du enda en anledning til å ta turen til fjells.
 

Hjertelig velkommen!

Partnere