Feature image

Kunst på fjellet: Tom Bognø

Jan 20
Jan 31
11:00 - 17:00
Passer for alle

Med kunstutstilling fra Tom Bognø

En kulturell reise fra lokale kunstnere onsdag – søndag kl. 11-17 i Fløistuen butikk

På toppen av Fløyen ligger den sjarmerende butikken Fløistuen. Fra oktober til april vil butikken bli delt i to, der det i den ene delen stilles ut fantastiske bilder fra en ny lokal kunster hver måned.

 

I januar kan vi presentere følgende kunstner: 

 

Tom Bognø 

Tom Bognø er født og oppvokst på Slettebakken i Bergen. Bor nå i Stavanger.
Han jobber med digital grafisk kunst og lager nye spennende uttrykk ved å bygge opp bildene i form av collager som legges lag på lag. Alle bildene er basert på egne fotografier, noen i samspill med klassiske portretter.
Han prøver å hente frem glemte fotografier og stemninger fra en svunnen tid, modernisere de og bringe de frem i lyset igjen. Alle bildene lages kun i ett eksemplar og trykkes med printer og papir i høyeste kvalitet.

                   


Mer informasjon og arbeid ligger på  https://tombogno.bigcartel.com 

Fløyen tilbyr lokalet fritt til kunstnerne som et utstillings – og salgsvindu mot at hver kunstner gir et bidrag til et veldedig formål. Tom ønsker å gi til Blå kors Bergen. Fløyen er opptatt av sitt samfunnsansvar, og vet at vi er en arena hvor de som bor i byen er aktive brukere. Med kunstutstilling i Fløistuen har du enda en anledning til å ta turen til fjells.
 

Hjertelig velkommen!

Partnere