Feature image

Vi er åpen - velkommen!

Mai 1
Mai 31
Hele døgnet

Se åpningstidene til Fløibanen og serveringsstedene.

Fløibanen, Fløistuen butikk & kafé og Skomakerstuen har endelig åpnet med noe reduserte åpningstider. Vi gleder oss til å se deg igjen på Fløyen!

Fløibanen

Fløibanen vil kjøre ukedager fra kl. 08:45 (ekstra stoppbane) – 16:30 og helg fra kl. 09:00 – 17:30. Avgangene frem til 08:45 fra sentrum og avgangene 14:45/15:00/15:15 fra Fløyen er forbeholdt barnehagen. Stopp på mellomstasjoner hver hele og halve time. Vi følger myndighetenes råd om avstand og vil kjøre med redusert kapasitet i vognene (maks 30 personer). Ved mange besøkende kjører vi heller kontinuerlige avganger, slik at alle kommer seg trygt og raskt til fjells. 

Billett kjøper du enkelt og rimeligere i appen Fløibanen eller her på nettsiden. I appen får du også oversikt over når neste bane går. 

Fløistuen kafé 

Fløistuen kafé er åpen hver dag fra kl. 11:00 – 16:00 (helg & helligdager 11:00-17:00). Det er benker og bord utenfor, samt flere nye benker bak platået og ved lekeplassen. I kafeen kan du få deilig bakverk, kaffe/kakao, is med mer. Vi tar bare kort eller Vipps som betaling i denne perioden. 

Skomakerstuen

Nye Skomakerstuen er åpen helg og helligdager fra kl. 11:00 – 16:00. Her får du nystekte sveler, kaffe/kakao, muffins og småsnacks. Skomakerstuen ligger ved Skomakerdiket, bare 10 minutters gange fra Fløibanens øvre stasjon. Vi tar bare kort eller Vipps som betaling i denne perioden. 

Fløien Folkerestaurant

Fløien Folkerestaurant er åpen lørdager og søndager fra kl. 11:00 – 17:00. Pølseboden er åpen fra kl. 14:00 på finværsdager. 

Bruk naturen og Fløyen 

Frisk luft og aktivitet er sunt både for kroppen og for å lufte hodet, spesielt i disse dager der mye må settes på vent og vi er i en ekstraordinær situasjon. På Fløyen er det flere ulike turstier med plass til mange og x antall meter fra hverandre. 

Se gjerne våre turforslag her.
 

Du kan også teste vårt utendørs “treningssenter” med en styrkeøkt i Tufteparken som ligger like bak Fløistuen kafé. På Fløyen har vi det vi kaller byens største lekegrind hvor barna kan ha det kjekt ute i naturen. Prøv gjerne vår nye natursti med 10 poster på Fløyens område. 

Ta deg en tur i byfjellene og kjenn på den friske vårluften. Vis hensyn og ta vare på deg selv og de rundt deg. God tur og velkommen til Fløyen! 

Partnere