Feature image

Naturskole: Bli kjent med dyrenes hemmeligheter 3. mars

Mar 3
11:00 - 14:00
Passer for barn

Om sommeren kan vi høre alle insektene som summer i skogen og vi kan se hvordan biller kravler over stien, men vet du hvor de er når bakken er kald og dekket av snø? Hvilke dyr tror du som fortsatt er her om vinteren?

Kanskje har du sett spor i snøen som du lurer på hva kan være? Vi inviterer uteglade og nysgjerrige barn til en lærerik og aktive dager på Fløyen i vinterferien. Bli med oss og utforske, lære og undre deg.
Bli med på naturverksted og sett opp bål som varmer på kalde dager.

Pakk niste og varme klær i sekken og bli med!

Du kan melde på til følgende dager til aktivitet på Fløysletten:

Mandag 1. mars – 11:00-14:00 – 150,- → klikk her for påmelding til mandag 1. mars 

Tirsdag 2. mars – 11:00-14:00 - 150,- klikk her for påmelding til tirsdag 2. mars 

Onsdag 3. mars – 11:00-14:00 - 150,-  → Denne siden er for påmelding til onsdag 3. mars. Viktig at du oppgir navn og telefonnummer ved påmelding. 
 

Program for onsdag: 
 

Leirbål: Vi tenner opp bål som alltid godt å varme seg på en kald vinterdag, og har du pølser i sekken, kan du grille. Vet du hvordan du setter opp et bål? Og er det alltid lov å brenne bål i skogen?

Lek og morro: Snøen er smeltet vekk og bakken er nå bar, men det gjør ikke noe for da blir det tradisjonsrike leker med stylter, ringspill, naturverksted, pil og bue med mer. 

Det blir begrenset antall plasser og barna rullerer på aktivitetene, slik at vi kan gjennomføre på en trygg måte med hensyn til avstand og hverandre. I tillegg til biologen er det flinke Fløyenverter som tar barna med på de ulike aktivitetene og ser til at alle får en fin opplevelse.

Passer for barn i alderen 9-12 år, en voksen kan gjerne følge, husk at det er viktig med avstand til andre deltakere, så nyt gjerne turløypene eller solveggen like ved.

 

I henhold til smittevern, har vi begrenset antall plasser. Husk å vise 1m omtanke til andre rundt deg. 
 

Hjertelig velkommen!

Partnere