Feature image

Skriveverksted & kakao 26/11

Nov 26
18:00 - 19:00
Passer for alle

Skriv og tegn din egen godnatthistorie!

26.november inviterer vi igjen til mini-skrivekurs i Fløistuen med den lokale og dyktige illustratøren og forfatteren Gunvor Rasmussen.

Har du noen gang lagd din egen historie i hodet og aldri fått den ned på papiret? Nå har du sjansen til å prøve deg som forfatter og illustratør!

Vi lager en karakter, skriver en kort historie om karakteren, og designer/tegner forside. For de som står fast bruker vi skriveprompts og et kræsjkurs i å utvikle karakter å skrive om. Resultatet blir en liten bok der voksne og barn sammen kan lage godnatthistorie.

Tenk så koselig å gå hjem å lese fra din helt egen unike godnatthistorie!

Kurset holdes i den koselige kafeen Fløistuen, like ved Fløibanens øvre stasjon. Kurset passer for både voksne og barn/ungdom sammen, eller voksne som har lyst å begynne å lage en godnatthistorie til egne barn.

Pris kr 195,- hvor skriveverksted, kursutstyr samt servering av nystekt bolle og kakao med krem er inkludert. Det er selvfølgelig mulig å kjøpe noe godt å spise i kafeen i tillegg. Vi kan spesielt anbefale å smake på Fløistuens kveldsgrøt med rød saft som serveres fra kl. 17:30 før verkstedet begynner. 

Velkommen til en kreativ skrivestue på Fløyen! 

Partnere