Feature image

Tour de Sy på Fløyen

Aug 10
12:00 - 16:00
Passer for alle

Gi turklærne dine et lenger liv!

Har du fått en rift i vindjakken eller et hull i skibuksen? Mangler tursekken en beltespenne eller har du andre ødelagte turklær som bare har blitt liggende bakerst i skapet? Da bør du ta de med til Tour de Sy!

I sommer skal Bergans og studenter fra motefagskolen Esmod reise på tur med en sybil og tilby reparasjon av turklær og -utstyr til turglade nordmenn. Dette med et ønske om å sette fokus på viktigheten av å forlenge levetiden til produktene, og for å skape engasjement rundt et mer bærekraftig forbruk i Norge.

Sybilen tilbyr reparasjon av turklær og turutstyr av alle merker som kan fikses på stedet. Reparasjonene koster i utgangspunktet 100 kr per produkt, men kan variere noe utfra arbeidet som kreves. Sybilen tar Vipps! Større reparasjonsjobber på Bergansprodukter kan leveres inn til reparasjon til ordinær pris.

Bergans har hatt reparasjonstjeneste i alle år, og utvidet denne tjenesten med en systue-filial i flaggskipbutikken i Oslo for fire år siden. Nå har altså systuen fått hjul – og er på tur for å reparere hullete dunjakker og turbukser med plagsomme rifter, der folk er.

Ta med dine ødelagte turklær og turutstyr til Fløyen og gi dem et lenger liv!

Partnere