Feature image

Trolljegerprøven

Sep 25
Sep 26
09:00 - 19:00

Bli med på årets kuleste utfordring i byfjellene

Er du klar for Trolljegenprøven 2021?

Trolljegerprøven er vått, rått og herlig!

Norges råeste terrenghinderløp er 8 km i vått og rått terreng, med 30+ hinder som blir plassert ut i løypen. Det handler om om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen og gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig.

Løypen går mellom bakker og berg, over bekker og vann, gjennom myr og skog. Norge er kjent for vill, vakker og rå natur, og under Trolljegerløpet vil du møte alle disse elementene. Liker du utfordringer, samtidig som du tester dine egne grenser, da er dette løpet for deg.

Løp alene eller ring en venn, kjæresten, vennegjengen eller kanskje utfordrer du familien? Vi har et stort fokus på samarbeid, mestring og at det skal være sosialt og morsomt. 

Du kan delta på løpet enten alene som “Enstøing”, eller sammen med andre som “Jaktlag”. Som Enstøing klarer du å ta vare på deg selv under tøffe forhold. Hindringene tar du med fatning og lar deg ikke stoppe. Som Jaktlag er ditt motto «sammen er vi sterkest» hvor du kommer deg gjennom løpet i godt samarbeid sammen med 2 - 7 andre deltagere. 

Vi anbefaler deg å laste ned appen “Fløibanen” for å kjøpe billett og sjekke avgangstider, eller du kan kjøpe billett her på nettsiden vår

Bli med på Trolljegerprøven – ekte norsk, rått og herlig! 

 

 

Foto: Rune Helliesen

Partnere