Feature image

FløyenKids sommercamp uke 26

Jun 24
Jun 28
08.30 - 15.30
Barn 9-12 år

La barna bli med på små og store ekspedisjoner, kanopadling, kunstverksted og mye mer

Vi gleder oss til ny runde med FløyenKids sommercamp, og inviterer uteglade barn fra 9-12 år (må fylle 9 år i løpet av 2019) til en aktiv sommerferie på Fløyen.

FløyenKids sommercamp er et godt sommerferiealternativ til SFO. Målet med uken er "gøy sammen".  Vi skal leke masse, lære å lage turmat ute, padle kano, klatre og dra på ekspedisjon i de vakre byfjellene. Vi skal også få besøke KODE og deres spennende kunstverksted.

Oppmøte

Barna leveres på Fløibanens nedre stasjon hver dag kl. 8.30, og hentes ved Fløibanens nedre stasjon kl 15.30. Vi tar Fløibanen sammen til Fløyen. Barn som ikke leveres i tide, må følges til Fløyen av sine foresatte. 

Klær og utstyr

Det er svært viktig at barna er kledd etter vær og temperatur. Alltid ha en ekstra varm genser og sokkebytte i sekken. Vi anbefaler at barna har sin egen sekk med mat, drikke, sitteunderlag og bytteklær hver dag. Alle barna får låne utstyr som kreves på FløyenKids sommercamp av oss på Fløyen. Mobilen skal ligge avslått i sekken hos barna gjennom dagen.

Mat og drikke

Alle barn må ha med egen niste og drikke hver dag, og vi oppfordrer til å ha sunne nister. Aktive barn er sultne barn, så ekstra god niste og rikelig med drikke er å anbefale. Barna kan fylle på vannflasken sin på Fløyen.

Smakebiter

  • Tur og orientering
  • Kanopadling og utforsking av livet i vannet
  • Smaksopplevelser og matlaging i skogen
  • Kunstverksted 
  • Lek og bevegelsesglede

Påmelding

Bindende påmelding og betaling her på nettsiden. Fullstendig program for dagene sendes sammen med nødvendig informasjon i forkant. Vi har kun 20 plasser så det er førstemann til mølla.

Våre instruktører på Fløyen har pedagogisk bakgrunn og lang erfaring med barnegrupper fra idrett og friluftsliv. Spørsmål? Kontakt leder av aktivitetsavdelingen, Ingvild Jarnæs; ingvild@floyen.no / mobil: 93047446. Barn med spesielle behov eller allergier må informere om dette i forkant til Ingvild Jarnæs.

 

Vi gleder oss til å se deg og til aktive gøye sommerdager på FløyenKids sommercamp!