Feature image

Utsolgt! Utekino Frost 2 på Fløyen

Des 14
17:00 - 19:00
Passer for alle

Eksklusiv førpremiere ved Skomakerdiket.

Billettene til utekinoen ble revet vekk på tre timer og arrangementet er dessverre helt utsolgt!

 

Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise.

I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok. Fra de Oscar-vinnende regissørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produsent Peter Del Vecho og låtskrivere Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – kan vi endelig igjen møte våre kjente og kjære venner når Walt Disney Animation Studios Frost 2 kommer på kino over hele landet 1. juledag 2019.

Allerede 14. desember kan du se filmen på utekino på Fløyen, før alle andre!

Sammen med Bergen Kino inviterer vi til en svært eksklusiv førpremiere på Frost 2 lørdag 14. desember ute på Fløyen ved Skomakerdiket.

Meet and greet

Det blir meet and greet med Elsa og Anna på Fløyen. Møt opp og ta bilde sammen med Elsa og Anna før filmen. Vi ønsker å se masse små (og store) prinsesser og prinser på fjellet denne dagen! 

Kinokiosk

Bergen Kino stiller med kinokiosk på stedet. Det blir mulighet for å kjøpe seg både brus, popcorn, sjokolade, varm drikke, og hotdog! 

Husk å kle deg godt!

Alle må kle godt på seg til utekino på Fløyen. Vi anbefaler å kle seg med ullundertøy fra topp til tå, og ellers gode og varme ytterklær. Skjerf, lue og hansker bør man også ha. Alle må ta med eget sitteunderlag og gjerne et ullteppe.

Fløibanen 

I hele desember kan du velge mellom ANNA og ELSA-vogn, eller KRISTOFFER og OLAF-vogn opp til Fløyen! Vi anbefaler å laste ned appen “Fløibanen” for å kjøpe billett og sjekke avgangstider, eller du kan kjøpe her på nettsiden. Kjøper du billett i app eller på nettsiden får du rabattert billett og du kan gå rett til avgangshallen. Ved mye trafikk kjører Fløibanen ekstra avganger.
 

Ta med deg hele familien på et skikkelig vintereventyr dere aldri vil glemme!