Feature image

Vintercamp på Fløyen

Feb 24
Feb 26
09:00 - 15:00
Barn 9-12 år

Har du planer i vinterferien? La barna bli med oss på vintereventyr!

Vi inviterer uteglade barn fra 9-12 år til en aktiv vinterferie på Fløyen. Det blir tre eventyrlige vinterdager med lek, moro og nye bekjentskaper. Vi skal på turer og orientere oss, oppleve smaker tilberedt på bål, ha det gøy med skileik og kjenne på bevegelsesglede. 

Program

Mandag 24. februar – samarbeid og orientering
Bli-kjent-aktiviteter. Vi snakker sammen med barna om hva som er lurt på å ha med tur. Vi kikker på kartet mens vi går og lærer enkelt om karttegn som alle kan mestre.  

Tirsdag 25. februar – smak og mat i skogen
Tur til leirplass der vi lærer å sette opp bål og steinovn, og som vi tilbereder spennende mat på.

Onsdag 26. februar – skileik og bevegelsesglede
Vi tar turen innover mot Skomakerdiket, finner akebakker og små skiløyper. Sammen med barna skal vi være kreative og lage morsomme løyper med elementer som svinger, kuler og kanskje små hopp. Vi lager til så alle kan mestre. 

Hver dag blir det mye lek og moro! Vi ønsker å gi barna gleden av å være ute i naturen og lære om friluftsliv. Vi er optimister og krysser fingrene for at fjellet er dekket i snø, men uansett tilpasser vi aktivitetene etter forholdene. 

Oppmøte

Barna møter Fløyenverter på Fløibanens nedre stasjon hver dag kl. 8:45, og er nede igjen kl. 15:10. 

Klær og utstyr

Det er viktig at barna er kledd etter vær og føre. Alltid ha en ekstra varm genser, votter og sokkebytte i sekken. Barna får låne enkeltutstyr som kreves på vintercampen, men egne ski og akebrett må gjerne tas med.

Mat og drikke

Barna må ha med matpakke og drikke, selv om vi tilbereder enkel mat og drikke ved bålet. Aktive barn er sultne barn, så ekstra god niste og rikelig med drikke er å anbefale, gjerne også noe varmt på termos. Barna kan fylle på vannflasken sin på Fløyen.

Påmelding

Vi har kun 20 plasser så det er førstemann til mølla. Bindende påmelding og betaling her på nettsiden. Når campen nærmer seg vil påmeldte få detaljert informasjon om program, læringsmål, utstyr og annet som er viktig å vite for de tre dagene. Her kan du gi beskjed om eventuelle spesielle behov og/eller allergier. 

Våre instruktører på Fløyen har pedagogisk bakgrunn og lang erfaring med barnegrupper fra idrett og friluftsliv.

Spørsmål? Kontakt leder av aktivitetsavdelingen, Ingvild Jarnæs; ingvild@floyen.no / 93047446. 

Vi gleder oss til å bli kjent med ditt barn, og til aktive vinterdager på Fløyen!