Fløien Folkerestaurant

Ved Fløibanens Øvre stasjon – 320 meter over havet – finner du Fløien Folkerestaurant, høyt hevet over hverdagslivets mas og støy. Fløien Folkerestaurant er kafé, á la carte restaurant og selskapslokale med en utsikt utover det vanlige.

Ærverdige Fløien Folkerestaurant er spisestedet for små og store anledninger. Omgivelsene på Fløyen er et godt utgangspunkt for kvalitetstid med venner og familie, eller som møte og konferanse med din bedrift. Åpningstidene for kafeen i vinteren er lørdag og søndag fra kl. 11:00 – 17:00.

Fra 15. juni åpner vi for sommeren og åpningstidene for kafeen er da alle dager fra kl. 11:00 – 20:00. Pølseboden er åpen på finværsdager fra kl. 14:00.

Vi begynnelsen av september lukker vi kafé og brasseriet for sommeren, men holder åpent hver lørdag og søndag fra kl. 11:00 – 17:00.

Fløien Folkerestaurant er alltid åpent for selskaper på 15 personer eller mer. Bestilling på telefon 55 33 69 99.

Se Fløien Folkerestaurants menyer

 

Selskap på Fløien Folkerestaurant

Fløien Folkerestaurant er spisestedet for ditt selskap eller arrangement. Vi bistår med planleggingen og samarbeider tett med Fløibanen om transportmuligheter i de sene nattetimer. Fløien Folkerestaurant har ulike lokaler med plass til alt fra 10 til 240 personer i ett lokale. Totalkapasiteten i restauranten er ca. 400 personer. Med andre ord, et perfekt sted for ditt arrangement- jubileer, bryllup og julebord. Vi har også velegnede lokaler for kurs og konferanse.

Ta kontakt med oss i dag for å planlegge ditt arrangement på Fløyen!

Booking Fløien Folkerestaurant: Tlf 55 33 69 99booking@bellevue.no

Partnere