Sykkelutleie

Fra mai til oktober tilbyr vi utleie av terrengsykler på Fløyen. Opplev følelsen av å sykle på toppen av Bergen med fantastiske utsiktspunkt.

Book aktivieten her

 

Hva krever det?


Denne akvititeten krever en normal god helse og et minimum i koordineringskunnskaper. Vi har turstier som passer for enkel sykling, morsomme enkeltstier og noen tekniske utfordringer.  

Hvilke type sykler er det?


Vi tilbyr høykvalitets terrengsykler for utleie. Vi har “hard tailed mountainbike” som egner seg godt for stisykling på Fløyen. Vi har også noen fulldempet terrengsykler for den mer avanserte. I tillegg har vi juniorsykler (6-12 år gammel). Hjelmer er inkludert i utleien. 

 

Hva koster det?
 

3 timer kr. 400,- 
Full dag kr. 600,-
Merk at eventuell billett til Fløibanen må kjøpes seperat. 

 

Hvordan booke aktiviteten?


Fra 22. juni til 25. august kan du booke aktiviteten her. Ønsker du å booke aktiviteten før 22. juni og etter 25. august  – send oss en henvendelse på  info@floyen.no.


Hvor skal man møte?


Møtestedet er ved “Fløyen Aktiv” (informasjonsboden ved øvre stasjon, like ved lekeplassen). 
 

Er det guidede turer?


Ja, vi tilbyr guidede sykkelturer for grupper på minimum 4 personer og maksimum 10 personer per guide. Vi tilpasser turen basert på deres sykkelnivå og ønsker. Vennligst send reservasjon innen to uker før deres ankomst på info@floyen.no. Voucher trengs og merk at eventuelle billett til Fløibanen ikke er inkludert i prisen.