Åpningstider

Fløibanen kjører hver dag hele året!

Rutetider 

 

Mandag – fredag kl. 08:00 – 20:00.
Lørdag - søndag kl. 10:00 – 20:00. 
 

Fløibanen har avgang hvert 15 minutt mellom kl. 10 – 19, om det ikke er mye gjester, da kjører vi gjerne kontinuerlig, men stopper på mellomstasjonene hver hele og halve time. 

 

Før kl. 10.00 og etter 19.00 har vi avgang hver halve time. 
 

Vi gjør oppmerksom på at Fløibanen har noen endringer i avgangstidene i påsken, offentlige røde dager i mai, samt i jule/nyttårshelgen. De publiseres på førstesiden. 

Åpningstider for helligdager i mai. 

Fløibanen er lett tilgjengelig for rullestolbrukere og barnevogner. Vi har egen heis med lett tilgang til Fløibanevognene fra både nedre stasjon og øvre stasjon. 
 

Billettsalg

Vi anbefaler alle våre gjester å kjøpe billetter på forhånd enten på www.floyen.no eller i vår app Fløibanen samme dag.  I app får du i tillegg  god oversikt over hvor lenge det er til neste avgang, i tillegg til at billetten blir litt rimeligere. 

Billettluken ved nedre stasjon er åpen alle dager fra kl. 10:00 – 15:00 fra 15. juni til og med 30. september. Fra 1. oktober til 30. april kl. 10:00 – 15:00 lørdager og søndager. 

Pga smittevern ber vi om at du betaler med kort.

Vi har i tillegg billettautomater på alle stasjoner og disse tar både kort og mynter.

Vi tar ikke plassbestilling på Fløibanen, men vi ber om at grupper over 50 personer gir beskjed til oss på forhånd om forventet ankomst til info@floyen.no.

Velkommen til Fløibanen og Fløyen!

Partnere