En hyllest til ukrainsk kultur og en mulighet til å gjøre en forskjell.
I forbindelse med Fløirestaurantens 100-årsjubileum, inviterer vi til veldedighetsmiddag sammen med våre venner fra Ukraina. Arrangementet er et samarbeid mellom Ukrainsk Forening i Bergen og Fløyen.
Kveldens kjøkkensjef, Oleksandr Avdiiev, var tidligere personlig kokk for Ukrainas president, og han har jobbet på noen av Kyivs beste restauranter. Han har satt sammen en eksklusiv meny med autentiske ukrainske retter. Med seg på laget har han et team av kokker fra London, Warszawa, Stavanger og Bergen.
Kvelden byr også på musikalske innslag og opptredener fra ukrainske artister, og det vil bli holdt en veldedighetsauksjon til støtte for Ukraina.
Menyen er klassisk Ukrainsk, men med Oleksandrs moderne tolkninger. Hver rett bærer med seg en historie, og har en dyp forankring i Ukrainas historie og matkultur.
Pris: Kr. 1500,- per gjest inkludert 5-retters meny, 2 enheter drikke og Fløibanen tur/retur
Antrekk: Pent
Fløibanebillett: Sendes ut noen dager før arrangementet